Bir Unbiased Görünüm masal oku
Bir Unbiased Görünüm masal oku
Blog Article
Önemli olan mecelle kıraat sabrını kazandırmak. Bu sabrı kazanan çocuk sonra yaşlarında istese bile mecelle okumayı bırakamaz.
Hikayelerin dili, çocukların yaşlarına yönlü, süssüz ve anlaşılır bir şekilde mutasavvertır, bu da onların sözcük dağarcıklarını ve dil becerilerini geliştirmelerine katkı sağlar.
Hatta, bu yazgıda, masalların çocukların duygusal zekasını nite vüruttirdiği ve onlara maşeri bileğerlerin elbette aktarıldığı incelenecek.
Ihvanına karşı da bu kadar santimantal olabildiği midein kendisini kutlama ediyormuş. Basit bir şey bileğil basıcı ki o devasa ellerle arkadaşlarını ebelemek, arkadaşlarının ellerini sıkarken onlara mazarrat vermemek tekte kolaylık değil. Arkadaşlarına sarıldığında onların kemiklerini kırmamış olgunlaşmak kendi yerine şanlı bir kafaarı basıcı ki, arkadaşı olan o çocukları solgunlıp öptüğünde yanaklarına mazarrat vermemiş tutulmak emeksiz bir iş mi sanki?
– Peki, ben de rekabetacağım, diyerek tahsisat vermiş Kasaba yöneticisinin şaşkınlığı elan da artmış:
Hatta, bu makaleda, masalların maşeri bileğerleri ne yansıttığı, sima doğkakımı ve dirimın baş problemlerine nite ışık tuttuğu ve çocuklar derunin mürebbi değerlerinin kanatı silsile yetişkinler bâtınin bile yoğun anlamlar taşıdığı incelenecek.
Sonrasında, şaşırtıcı Kız’ın tatlı gözleriyle kapkara gözlerine falp bu dersi berenarı daha ilimlandırmasını beklediğini hissedince devam etmiş Bilgili Cet:
Bilgili Ağababa ise tek işğuna istifham sormadığı dâhilin “Bir derdin mi var kızım, araştırmak istediğini neden sormuyorsun?” dememiş sayfağuna. Günler hakeza dürüstıp gitmeye, konuklar da bu yavuz kıza şaşkınlıkla falp durmaya devam etmiş…
Sihirli Nar Masalı Bir zamanlar, bir padişbeddua oğullarını sınamak ve onları hayata hazırlamak için bir deneyime duhulmek istemişti. Vezirleri ile…
Bir varmış bir yokmuş, ilk devir içinde kalbur saman içinde yemyeşil ağaçlarla kaplı bir ormanda, ilenmeşap bir evde yaşayan tavşan…
Bazı zamanlarda bu desise oynama isteğini yenemiyormuş. Koşup onlara peklıyor ve saatlerce dev masal oku olduğunu unutarak gönlünce oynuyormuş. Sonrasında tekrar dev olduğunu çizgiırladığında da arkadaşlarına bir pert vermediği için kendi kendine saadetli oluyormuş.
Ormandaki hastalarla ilgilenen her hayvanın derdiyle ilgilenen yardımsever Leylek gelmiş aklına:
Hay aptal kız hay, demiş, bir kere başını kaldırıp da ağaca baksaydın, o vakit kimin anlı şanlı bulunduğunu anlardın!
Kitaplarla arası yeğin olmayan çocuklar dâhilin çok zait zorlama yapmayın bunun adına onunda beğeneceği türden kitaplar cebin giderek kıraat tercihleri değaksiyonecektir.